Het zit Emma Heesters en haar vriend voetballer Wesley Hoedt niet mee. Hij lijkt zijn carrière op het spel te zetten vanwege zijn sterallures.

De laatste maanden werd hij al twee keer door de trainer van RSC Anderlecht op de bank gezet en dat tijdens heel cruciale wedstrijden. Dat viel niet in goede aarde bij Wesley en daarop volgde een woede uitbarsting. Dat zorgde ervoor dat Wesley apart moest trainen.

Maar het was niet de eerste keer dat Hoedt in opspraak raakte, schrijft Story. Zo doen al langer geruchten de ronde dat hij Emma Heesters zou bedriegen. Een gerucht dat ook de ronde deed toen hij nog samen was met Melanie Hania. Zij is de moeder van zijn twee kinderen.

Emma werd meermaals op de hoogte gebracht van de overspelgeruchten, maar lijkt er maar weinig aandacht aan te besteden. De twee kochten in 2021 samen een huis in Antwerpen en lijken nog altijd erg gelukkig.

Maar nu bestaat de kans dat ze op korte termijn zullen moeten verhuizen. De club waar Wesley speelt heeft schoon genoeg van zijn gedrag.

“Hoedt speelde vorig seizoen zowat elke minuut voor Anderlecht en ook dit seizoen kwam hij, tot vorig weekend, in elke wedstrijd in actie. Hij is een speler die zich belangrijk moet/wil voelen. En dat breekt hem op.”

Als we de Belgische media mogen geloven heeft Wesley het helemaal gehad met Anderlecht en is hij niet van plan om daar nog lang te blijven. Maar dat betekent ook dat hij op zoek moet naar een nieuwe club en dus hoogstwaarschijnlijk ook een ander huis.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.