Het is bewonderenswaardig hoe zangeres Mieke zo voor haar man Marc zorgt. Eerst lag de man 9 maanden in het ziekenhuis met covid en ook nadien heeft hij nog dag en nacht verzorging nodig.

Mieke heeft altijd veel gehad aan haar man Marc, zeker toen ze er alleen voorstond om haar zoontje Bart op te voeden. Marc en Bart zijn dan ook de beste vrienden.

“Hij zal hem nooit papa noemen, maar het klikt heel goed tussen die twee. Bart is niet in mijn voetsporen getreden, maar hij is wel creatief. Hij is webdesigner en dat doet hij heel goed”, zegt Mieke in Story.

Met Marc daarentegen gaat het iets minder goed. Hij heeft nog altijd veel hulp nodig en zit in een rolstoel. Alleen zijn kan hij niet meer en er moet constant iemand bij hem blijven.

“Dat is niet fijn voor hem. Als ik weg ben, zorg ik altijd dat hij iets kan doen. Het is niet zo dat hij de hele dag niets omhanden heeft. Het is veel geregeld, maar ieder huisje heeft zijn kruisje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.