Wat als Avrotros het niet meer wil

Of Mia Nicolai en Dion Cooper ooit nog eens aan het Songfestival willen deelnemen, dat is nog maar de vraag. Hun deelname dit jaar was allesbehalve een succes. En ook gewezen-comissielid Daniël Dekker denkt er het zijne van.

Hij wilde Nederland terug op de Eurosongkaart zetten en dat is hem aardig gelukt met de overwinning van Duncan Laurence. Maar hij denkt er nu niet meer aan om hem opnieuw te gaan bemoeien met het festival.

“Het is iets van de AVROTROS en ik zit alweer enige tijd met heel veel tevredenheid bij Omroep MAX”, klinkt het in Story.

Jan Slagter, directeur van Omroep Max liet al weten dat wanneer de AVROTROS geen zin meer zou hebben in de organisatie van het festival, hij dat met plezier wil overnemen.

“Mocht dat gebeuren, dan ga ik zeker een kop koffie drinken met Jan. Wie weet wat er dan gebeurt”, besluit Daniel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.