Heel wat Nederlanders denken dat Maxime Meiland een fantastisch leven heeft vol glitter en glamour en waarbij ze goed haar brood verdient door televisie te maken. Maar niks is minder waar, want Maxime is het beu.

Toen ze onlangs in ‘Televizier’ verscheen liet ze duidelijk horen dat ze nooit had meegedaan aan ‘Chateau Meiland’ als ze alles van tevoren had geweten. Haar leven als bekende Nederlander vindt ze behoorlijk zwaar.

“Mensen realiseren zich niet dat er ook een keerzijde is. Even snel anoniem over straat lopen is daar niet bij. En de beperking van het bekend zijn, houdt daar niet mee op”, citeert Party de jongste telg van Erica en Martien Meiland.

“Geen uitstapjes, geen weekend naar het strand met het gezin. Je bent heel beperkt in je leven. Ik vraag me soms af of ik het allemaal wel had gedaan had ik de impact van tevoren kunnen inschatten.”

Maar gelukkig beseft Maxime ook dat haar bekendheid haar ook al veel positieve dingen heeft gebracht. Zoals haar inkomen en alle luxe die ze zich nu kan permitteren. Want als het van haar zakelijk succes zou moeten afhangen, dan zag haar leven er waarschijnlijk toch iets anders uit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl