Met een achternaam als Froger lijk je wel voorbestemd te zijn om succes te hebben. Ook Maxim Froger lijkt de weg naar succes gevonden te hebben en heeft de voorbije twee jaar al enkele mooie kansen gehad.

Zo won hij ‘De Alleskunner: VIPS’ en deed hij het ook lang niet slecht in ‘Expeditie Robinson’. Bovendien was hij met de hele familie te zien in ‘De Frogers: Happy Campers’.

En ook acteren kan Maxim Froger op zijn CV zetten. Hij was te zien in de bioscoop in de ‘De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond’.

“Ik mag heel leuke dingen doen, dat vind ik te gek. Maar het is niet zo dat ik dat altijd al heb gewild. Ik ben met mijn pa en ma opgegroeid terwijl zij bekend waren. Ze waren altijd weg. Mama maakte al programma’s toen ik elf was en papa was natuurlijk veel aan het optreden”, zegt Maxim in Weekend.

Maxim ging vaak mee met zijn vader naar optredens en stond daardoor ook al vroeg in de belangstelling. “Daar leer je wel mee omgaan, maar ik wilde daardoor ook een beetje op de achtergrond blijven. In het begin trok die bekendheid mij niet echt, maar toen heb ik het er lang met mijn pa over gehad en hij zei: ‘Maar wat vind je nou het allerleukste om te doen?’ Dat is zingen, dan kun je moeilijk op de achtergrond blijven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.