Matthijs van Nieuwkerk gaat de Ziggo Dome in. Samen met de Sven Hammond Big Band brengt hij de muzikale parels uit het programma ‘Matthijs Gaat Door’ bij elkaar in ‘Matthijs Gaat Door In Concert’. Dit heeft hij zaterdagavond in zijn programma bekendgemaakt. Tijdens het exclusieve concert geen tafel of tafelgasten maar een show waarin de muziek centraal staat. Van onvergetelijke covers en bijzondere kruisbestuivingen tot nieuwe muzikale samenwerkingen en arrangementen die speciaal voor deze show zijn gemaakt. Vanuit zijn liefde voor muziek gidst Matthijs het publiek van het ene naar het andere hoogtepunt. ‘Matthijs Gaat Door In Concert’ vindt plaats op 17 maart 2022. Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via tickets.bnnvara.nl.

Artiesten uit de drie seizoenen van het programma zullen hun opwachting maken in de liveshow. Daaronder in ieder geval André van Duin, die met zijn prachtige nummer “Voor Altijd” een ode bracht aan zijn overleden man Martin en heel Nederland ontroerde. Ook Typhoon is van de partij. De vooraanstaande rapper laat in zijn muziek als geen ander zien wat de kracht is van het samenbrengen van verschillende muzieksoorten, culturen en invloeden. In aanloop naar het concert worden alle artiesten bekend gemaakt. Eén ding is zeker: de bezoeker wordt qua inhoud en vorm getrakteerd op een muzikaal onvergetelijk spektakel.

Kaartjes voor het concert zijn te verkrijgen via: tickets.bnnvara.nl.

Het programma ‘Matthijs Gaat Door’ startte vorig jaar noodgedwongen letterlijk en figuurlijk in de steigers, zonder publiek. De kijker kon vanuit huis meegenieten van unieke optredens. De acts vielen in de smaak en het programma kreeg talloze reacties van kijkers die graag bij deze optredens hadden willen zijn. In het tweede seizoen kan het programma voorzichtig wat publiek toelaten. Maar het smaakt naar meer: de optredens uit ‘Matthijs Gaat Door’ verdienen een groot publiek. Want goede muziek moet gevierd worden, gevoeld worden en gedeeld worden. Zeker nu dat eindelijk weer kan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl