Martien Meiland wordt voor de tweede keer opa: “De baby hangt er al half uit”

Foto: Play4

Martien Meiland was maandagavond de centrale gast van de talkshow De Cooke en Verhulst Show op de Vlaamse zender Play4. Terwijl Martien in de televisiestudio te gast was, lag Maxime Meiland in het ziekenhuis voor de geboorte van haar tweede kindje.

Gert Verhulst polst of Martien wel eens vaker naar Vlaanderen komt. “’t Is de tweede keer, in Antwerpen dan,” vertelt Martien. De eerste keer dat de familie in Antwerpen kwam, zullen we te zien krijgen in de serie, want toen kwamen ze de babykamer kopen voor het tweede kindje van Maxime.

De bevalling is trouwens voor heel snel, geeft Martien toe. Voor de opnames van De Cooke en Verhulst Show had Martien zijn smartphone uitgezet, maar hij had even ervoor Erica nog aan de lijn: “Die zei, het hangt er nog half uit”, een uitspraak die tot algemene hilariteit leidde bij Gert, James en het voltallige publiek.

Gert polste of het water dan al gebroken was, maar daar had Martien ‘geen idee’ van. “We gaan het dus allemaal zien in de serie. Nu ja, niet hoe het allemaal gedelivered wordt”, voegt Martien er snel aan toe. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen