Marthe en Hanne geven toe dat het K2 Zoekt K3-avontuur behoorlijk zwaar was. Vooral het toekennen van de golden tickets was een hele verantwoordelijkheid.

“Ja, ik heb daar wel van wakker gelegen”, geeft Marthe toe in een interview met Showbizztv. “Omdat je beseft dat het voor ons ook heel belangrijk was om de juiste persoon te vinden met wie je die klik ging hebben om de het komende jaren nog met plezier te doen.”

Marthe besefte maar al te goed dat ook de toekomst van zichzelf en Hanne afhing van hun keuze. “Je vraagt je toch wel af wat er zou gebeuren als je met iemand in de groep komt van wie je na een tijd denkt: ‘oh néé!’”

“Ik denk dat ik misschien nogal heel emotioneel betrokken was”, geeft Marthe toe waarom het vaak Hanne was die de boodschap moest overbrengen wie door mocht en wie niet in K2 Zoekt K3.”Ik besefte heel goed wat het met mij deed zes jaar geleden om daar telkens weer te staan.”

“En dan die boodschap moeten brengen dat één kandidaat door mocht en de twee anderen hun droom afnemen”, dat viel Marthe zwaar, geeft de zwarte van K3 toe bij Showbizztv. “Uit drie personen maar één gelukkig maken, daar had ik het moeilijk mee omdat je weet dat je daarmee sommige mensen hun hart moet breken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS