Marthe (K3): “Hoe moet ik dat hier in godsnaam gaan doen”

ByLisa Paulussen

25 februari 2022 ,
Foto: VTM

K3 straalt één en al vrolijkheid en blijdschap uit. Het lijkt wel alsof de meisjes nooit een slechte dag hebben en elke dag vrolijk door het leven gaan. Maar dat is jammer genoeg schijn. De meisjes hebben net zoals iedereen wel eens een slechte dag, maar moeten dat verbergen voor de buitenwereld.

“Als je ziek bent of een slechte dag hebt en je moet optreden, denk je soms wel: ‘Hoe moet ik dat hier in godsnaam doen?’ Maar zodra je opkomt en die kinderen ziet die echt gewacht hebben om ons te kunnen zien, vergeet je dat op een of andere manier”, klinkt het bij Marthe in Nina.

Maar volgens Hanne helpt de vrolijke muziek ook altijd en zeker het feit dat je er nooit alleen voor staat. “Als de ene ziek is, gaan de andere twee dat een beetje compenseren.”

Voor Hanne is optreden en ziek zijn een beetje als een soort van lachtherapie. “Je ziet de gezichten van de kinderen terwijl je bezig bent en je vergeet je zorgen. De mensen in de zaal lachen, wij lachen en er ontstaat een soort sneeuwbaleffect.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.