Mart Hoogkamer bewijst zijn eeuwige liefde aan zijn partner

ByKS

9 april 2022
Foto: Rosoriginal Photography

Op feestjes is ‘Ik ga zwemmen’ van Mart Hoogkamer een populair nummer en een echt meezingmoment. De zanger met een gouden stem brak door dankzij de single en ondertussen gaat het behoorlijk hard voor de zanger.

Mart heeft heel wat te danken aan het nummer. Het nummer zou maar liefst 250.000 euro hebben opgebracht en op Spotify leverde het de zanger 25 miljoen streams op. Goed voor zo’n bedrag van 77.000 euro, schrijft Party.

Wie Mart nu nog op zijn festival of feestje wil, moet er wel wat voor over hebben. Momenteel vraagt maar 5995 euro exclusief BTW voor een optreden. En dat is niet min.

Mart is onder de indruk van het vele succes dat hij nu heeft en verkeert nog steeds in een roes. Ook privé gaat het Mart behoorlijk voor de wind, en zeker in zijn eigen liefdesleven.

Sinds kort heeft Mart een nieuwe vriendin Jennifer van Ooijen. En hij is met zijn gat in de boter gevallen. De twee zijn nog niet zo heel lang samen, maar als teken van zijn eeuwige liefde tatoeëerde Mart nu toch al haar naam op zijn lichaam.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS