Het is ondertussen al van 2021 geleden dat Mark Gillis, de zoon van Peter Gillis, gewelddadig met overvallen, het trauma is nog lang niet verwerkt.

Kort na de overval werden er al drie verdachten opgepakt en twee daarvan zouden nog altijd vastzitten. Maar dat stelt Mark niet gerust en hij voelt zich nergens nog veilig.

“Ik heb een verschrikkelijk trauma aan de overval overgehouden. Zeker ’s avonds, en nu het steeds vroeger donker wordt, is het geen pretje om thuis te komen… Ik heb slachtofferhulp gehad, die man staat nog steeds voor mij klaar, maar het moet gewoon slijten”, zegt Mark in Story.

Mark voelt zich niet meer gerust op straat en overal waar hij gaat wil hij beveiligd worden. Die beveiliging is overal aanwezig, al valt het voor de mensen niet meteen op.

En hoe zou het nog zijn met Peter Gillis? Hij werd beschuldigd van mishandeling van zijn vriendin Nicol, die recent een verklaring heeft afgelegd voor de recht. Mark vertelt er meer over aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.