Marieke Elsinga: “Ik vind dat ook wel gezellig”

ByLisa Paulussen

15 december 2023
Foto: AVROTROS

De winter komt er weer aan en dat maakt niet iedereen even blij. Winter wil ook zeggen dat het kouder wordt en dat de warme jassen uit de kast mogen worden gehaald.

Ook Marieke Elsinga houdt meer van de zomer. Zij zit graag op een terrasje met vrienden te genieten van het mooie weer. Al heeft de winter ook wel zijn charmes.

“Ik merk nu het kouder wordt, dat ik dat knusse binnen zitten van de herfst ook heel gezellig vind. Lekker onder een dekentje en warme pantoffels aan. Ik kan nu ook al denken: gezellig, de kerst komt er weer aan. Kaarsjes aan, gezellig eten met iedereen. Ik vind het ook altijd een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken”, zegt ze in Grazia.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.