In ieder van ons zit wel een beetje een competitiebeest. Wanneer je een spel speelt, dan win je uiteraard graag. Maar gelukkig spelen ook heel wat mensen voor de gezelligheid.

Ook Qmusic presentatrice Marieke Elsinga en haar vriend Sander zijn gek op spelletjes. Ze spelen vooral voor het plezier, maar maken er toch ook een onderlinge strijd van.

“Clever, Catan, Keer op Keer, Exploding Kittens, we zijn gek op spelletjes en best wel fanatiek. Op onze koelkast hangt een toernooischema. We doen altijd ‘the best of 15’. Als Sander voorstaat in het klassement en hij wint weer, baal ik wel eventjes. Zeker als de overwinning nabij was. Maar de gezelligheid staat toch voorop”, zegt Elsinga in Grazia.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.