Deze kerstvakantie beleeft Marie haar grote vuurdoop in de allereerste kerstshow van ‘Samson en Marie’. Marie weet hoe het er in zo’n kerstshow aan toe gaat, door haar vader Gert Verhulst. Maar het is de eerste keer dat ze er zelf in meespeelt als baasje van Samson.

Het is ook meteen de eerste keer dat ze naar Nederland trekken met de show. Dat deden ze nooit eerder en daar heeft Marie toch wel wat gezonde stress voor. Het publiek in Nederland verschilt immers heel erg tegenover het Vlaamse publiek.

“Het Nederlandse publiek is heel eerlijk en dat heb ik graag. Ze zijn uitbundiger en hebben een wat grote mond, dus je weet meteen of je goed bezig bent of niet. Vlaamse kinderen zijn iets braver. In Nederland durven ze meer”, zegt ze in Weekend.

Het is niet onlogisch dat Marie wel wat zenuwen heeft, gezien de mensen voor de allereerste keer tickets kopen voor een show van haar met Samson.

“Dat is ook meteen het moment om te toetsen of de mensen het de moeite waard vinden om er geld voor te betalen. Dat maakt het wel spannend, dus ik ben best een klein beetje zenuwachtig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.