Dochter van Gert koestert grootse ambities

Op 17 april nam Gert Verhulst definitief afscheid van Samson, zo’n drie jaar later dan voorzien. De coronacrisis gooide meermaals roet in het eten. Dat gaf dochter Marie ruimschoots de tijd om zich grondig voor te bereiden op haar nieuwe rol als baasje van Vlaanderens bekendste hond.

Die is overigens aan z’n derde stem toe. Uitvinder van het typische Samsongeluid was Danny Verbiest, die tot 2005 de honneurs waarnam. Daarna kwam acteur Peter Thyssen aan de beurt. Sinds 2013 wordt Samson vertolkt door Dirk Bosschaert, ook bekend als Berend Brokkenpap in ‘Piet Piraat’, dat andere succesvolle kinderprogramma van Studio100.

Marie Verhulst is alvast laaiend enthousiast over Dirk. Dat lezen we in Weekend. “Hij doet het met zoveel overgave en liefde, dat voel je gewoon”, klinkt het vol lof bij het nieuwe baasje van Samson.

Zelf heeft Marie er ook enorm veel zin in. “Ik doe veel te graag wat ik nu doe om te denken: binnenkort ga ik stoppen. Ik wil langer dan mijn vader het baasje van Samson geweest zijn, dus ik heb nog dertig jaar voor de boeg”, klinkt het ambitieus.

Ooit Studio100 van haar vader overnemen, ziet Marie dan weer niet zitten. “Er zijn mensen die daar veel capabeler voor zijn”, bekent de dochter van Gert in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.