Marga Scheide: “Het gaat goed en slecht met me”

Foto: Showbizzsite.nl

Het lijkt wel alsof Marga Scheide nog niet veel geluk heeft gekend in de liefde. Ze was samen met Peter, maar hij gaf haar geen stabiliteit. Nadien had ze een relatie met John de Mol, maar ze werd verliefd op Jacques Zwart. Hij overleed dan weer in 2003 aan een hartstilstand.

Scheide werd opnieuw verliefd, dit keer op Michiel Gunning. Alleen overleed hij vorig jaar aan een slepende ziekte.

“Het gaat goed en slecht met me. Ik huil nog vaak. Maar het is niet anders. Het hoort bij het leven”, zucht Marga in Story.

Marga en Michiel waren achttien jaar samen en dat is natuurlijk een hele poos. Zij viel voor hem omdat hij een goed mens was, met veel humor.

“We lagen vaak in een deuk samen. Toen ik hem leerde kennen, was hij al drie jaar gescheiden en zorgde hij voor zijn dochters Robin en Renée, terwijl hij een drukke baan had. Dan ben je een geweldige kerel. Toen Michiels dochters uit huis waren, zijn we gaan samenwonen en naar Ibiza vertrokken. We hebben samen een leuk leven gehad.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.