Papa’s die goede raad geven, ze bedoelen het altijd goed. Dat weet nu ook Luca Borsato. Hij had veel zin om een eerste single uit te brengen, enkele jaren geleden. Maar papa Marco Borsato raadde het zijn zoon af.

Luca vond dat superirritant, maar achteraf gezien was hij er eigenlijk super dankbaar voor dat zijn vader hem had afgeremd, schrijft Story. Het is daardoor dat Luca op zoek kon gaan naar zijn eigen sound en niks heeft overhaast.

Marco heeft zijn kinderen nooit onder druk gezet om de top te bereiken. Alles mochten de Borsato-kinderen op hun eigen tempo doen. Marco was ook heel erg bewust van de opvoeding van zijn kinderen.

Gouden en platinaplaten ging je ten huize Borsato nooit aan de muur zien hangen. “Ik wil dat mijn kinderen hun eigen pad kunnen kiezen. Daarom wil ik niet dat ze continu met de legacy van hun ouders worden geconfronteerd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.