Als je een bekende presentator van een populair praatprogramma bent, kan je je privéleven moeilijk verstoppen voor de buitenwereld. Zo kwam Matthijs van Nieuwkerk onlangs in opspraak na geruchten dat hij zijn ex-vrouw, Karin van Munster, tijdens hun huwelijk al zou bedrogen hebben met zijn nieuwe liefde Martha Riemsma. We lezen er meer over in Story.

Matthijs en zijn nieuwe vriendin leerden elkaar in Deventer kennen via een gemeenschappelijke vriend, Özcan Akyol. Ze beslisten om hun prille liefde nog een poos af te schermen voor de buitenwereld, maar dat was buiten een fotograaf van Story gerekend. Die kon het koppel vorige zomer fotograferen rondom de boerderij van Matthijs in Zutphen.

Pas enige tijd later maakten ze officieel aan het publiek bekend dat ze een koppel zijn. Dat heeft wellicht iets te maken met de ex-vrouw van Matthijs. Insiders beweren dat het koppel al samen zou zijn geweest tijdens zijn huwelijk. Zijn manager Julia Wolff geeft in interviews normaal nooit privézaken van Matthijs prijs, maar dat gerucht wou ze toch de kop indrukken. “Matthijs en Karin waren al geruime tijd uit elkaar, al zeker een half jaar. Ik vind het belangrijk om dat te vermelden, anders doen we Karin tekort”, aldus Wolff.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS