Het ziet er naar uit dat Maarten van Rossem niet meteen een grote fan is van sommige van zijn collega’s. Niet alleen is hij geen grote fan van René van der Gijp, ook Matthijs van Nieuwkerk kan bij Maarten weinig goed doen.

“Het was bij Van Nieuwkerk heel vervelend dat je moet oppassen om geen komma te aten vallen. Al na een paar seconden praten, zag je hem kijken: nou dit moet korter, want dit is ‘De Wereld Draait Door’ en dat is een flitsend programma”, begint Maarten in Weekend.

De vragen die Matthijs stelde aan Maarten vond hij erg stompzinnig en vroegen erom om ironische antwoorden te krijgen.

“Hij stelde altijd allerlei vragen, waarvan ik dacht: wacht even, dit is een vraag die niet deugt. Van Nieuwkerk was het schoolvoorbeeld van de enorm dominante talkshowleider, terwijl het nooit de bedoeling is geweest dat de presentatoren wereldberoemd zouden worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.