Marco Borsato heft altijd het beste voorgehad met zijn kinderen. Hij heeft hen nooit iets willen opdringen en zijn kinderen hebben altijd hun eigen weg mogen zoeken. Hij heeft er dan ook alles aan gedaan zodat ze zo weinig mogelijk met zijn succes werden geconfronteerd.

Zo heeft hij al zijn gouden platen van de muren gehaald. Zo kwamen ze opnieuw niet in aanraking met het succes dat hun vader had. En dat hebben ze altijd geapprecieerd.

De band tussen Luca Borsato en Marco was altijd wel goed, maar is sinds een tijdje beter dan ooit. De twee wonen sinds een tijdje samen in Alkmaar.

“We hebben allebei ons leventje en hij vindt het superleuk dat ik bij hem woon. We zijn elkaar ook niet tot last. We doen leuke dingen samen, maar leiden ook ons eigen leven”, vertelt Luca in de podcast ‘Paul’s Huisfeest’ en kunnen we lezen in Story.

Maar Luca is niet van plan om eeuwig bij zijn vader te blijven wonen. Hij wil graag alleen gaan wonen in Alkmaar. “We hebben het heel gezellig samen. En wanneer het, door een mediastorm, even niet gezellig is, weten we wat onze routine is. Dan zijn we er voor elkaar of laten we elkaar juist met rust.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.