Het is soms jammer dat er eerst iets ergs moet gebeuren voordat je je band met je kinderen of iemand in je familie kan versterken.

Marco Borsato heeft altijd wel een goede band gehad met zijn kinderen, maar sinds twee jaar geleden is die band alleen maar nog hechter geworden.

Toen Marco en Leontine in 2020 besloten om uit elkaar te gaan, woonde Luca Borsato op dat moment nog thuis. En dat was voor Luca een behoorlijk lastige periode.

“Het ging niet erg goed met ze. Waardoor ik zelf ook in een negatieve spiraal dreigde te raken. Toen ben ik in Amsterdam gaan wonen. Dat was het juiste moment. Maar ik heb me niet altijd onder de mensen gevoeld, want corona was er ook nog. Toen voelde ik me heel erg alleen”, vertelde Luca in de podcast ‘Paul’s Huisfeest’ en lezen we ook in Story.

Luca vond er wel wat rust in zijn hoofd en ook dat had hij nodig. Hij kon zijn emoties beter reguleren vanaf dat moment. “Want als ik zin had om blij te zijn, hoefde ik me tenminste niet te verantwoorden dat ik blij was.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.