Luca Borsato heeft spijt: “ik had dat nooit mogen doen”

ByLisa Paulussen

2 september 2022
Foto: DPG Media

Ze leken nog zo gelukkig Luca Borsato en zijn vriendin Daisy Piras. Toch heeft het koppel besloten om uit elkaar te gaan. Oorzaak van de breuk? Luca zou zijn Daisy hebben bedrogen met andere vrouwen.

Luca ontkende eerst nog alles, maar bekende dan toch schuld. “Ik ben een flinke grens overgegaan. Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en het zwartmaken van mijn relatie is iets wat schandalig is en wat ik nooit had mogen doen”, citeert Party Luca.

De zoon van Marco beseft dat hij een grote fout heeft gemaakt en wil in de toekomst leren van zijn fouten. Volgens Luca zouden de twee bevriend blijven, al lijkt dat niet zo te zijn volgens Daisy.

Daisy vertelde namelijk het volgende: “Ik ben bij Luca weggegaan omdat het de zoveelste keer was dat hij contact had met vrouwen en shit stuurde. Iets wat echt niet kon. Ik vond dat echt niet leuk en ik moest gewoon de relatie verbreken.”

Alsof het allemaal al niet erg genoeg is werd Daisy al enkele maanden lastig gevallen door een ex van Luca. De ex in kwestie zou volgens Daisy leugens verspreiden over de relatie van de twee en haar neerzetten als een snitch. “En dat terwijl zij degene is die Luca zo erg haatte dat ze hem wou zien breken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.