In de seizoensfinale van het tweede seizoen van de VRT-hitserie ‘Onder vuur’ verliet zijn personage adjudant Orlando Foncke brandweerpost Oosteroever om zijn gezin naar het buitenland te volgen. Maar inmiddels is acteur Louis Talpe toch aan de opnames van het derde seizoen van de reeks over dat brandweerkorps in Oostende begonnen.

En die opnames zijn pittiger dan ooit. Aan Billie vertelt hij over koude opnamedagen met striemende wind op het strand. Ook toont hij indrukwekkende beelden van een geënsceneerde rave in een vervallen ziekenhuis.

“Het is een enorm cadeau, die reeks”, aldus een enthousiaste Louis. “We hebben zo’n fijne ploeg, en de reeks haalt enorm goede kijkcijfers. Als ik er iets over post, zijn de reacties altijd enthousiast: Nóg een seizoen!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.