De laatste jaren zagen we Lone van Roosendaal vaak aan het werk in ‘GTST’ als Billy de Palma. Toen Lone afscheid nam van de reeks zat ze ook een hele tijd zonder werk, en nog steeds. De actrice kreeg geen ander werk meer aangeboden.

En daar kon ze in het begin behoorlijk om malen, maar nu niet meer. De actrice was blij met haar vrije tijd en eindelijk kon ze wat bekomen van een slopende tijd die ze achter de rug had. Al kan ze niet ontkennen dat ze na 8 maanden het werk wel begint te missen.

“Ik mis het werken best wel. In Duitsland hebben ze daar een woord voor: Jein. Ja en nee ineen. Vorig jaar vond ik het heel fijn dat ik even niets hoefde. De tijd daarvoor was heel intens geweest”, vertelt ze in Story.

10 maanden lang was haar vader aan een ziekbed gekluisterd waardoor Lone heel vaak over en weer reisde tussen Amsterdam en Berlijn, in het midden van haar opnames van ‘GTST’. En ondanks dat Lone en haar vader niet echt een hechte band hadden, wilde ze er toch voor hem zijn.

Na 10 maanden overleed de man, en dat liet de actrice niet koud. “Het was goed zo. We hebben alles heel goed kunnen afsluiten. En ik heb hem het afscheid kunnen geven dat hij graag wilde. Ik had alleen niet verwacht dat ik na zijn dood nog zo verdrietig zou zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.