Je vader verliezen, of je nu een goede of slechte band hebt, het doet altijd iets met je. Dat merkte actrice Lone van Roosendaal ook toen haar vader stierf.

De band tussen Lone en haar vader was niet heel intens, maar ze was er wel voor hem in de tien laatste maanden van zijn leven. Door de drukke periode die ze achter de rug heeft, heeft ze echter weinig tijd gehad om te rouwen.

“De echte rouw kwam pas toen ik uit ‘GTST’ ging. Het verdriet kwam toen weer naar boven en ik heb me alles laten overkomen. Dus die vrije tijd die ik nadien had, kwam goed uit”, zegt ze in Story.

8 maanden, zolang zat Lone zonder werk en daar heeft ze intens van genoten. Maar nu heeft ze er toch weer zin in, om erin te vliegen.

“Het enige probleem is dat alle rollen voor het komende seizoen al zo goed als zijn vergeven. Dus moet ik me thuis nuttig maken. Ik wist niet dat ik zo’n goede huisvrouw was. Zelfs mijn man is verrast over wat ik thuis allemaal qua huishouden doe en wat voor lekkers ik op tafel zet.”

En hoewel van Roosendaal haar best kan vinden in de rol van huisvrouw hoopt ze binnenkort toch weer op een nieuwe rol in een mooie productie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.