Linda de Mol blijft maar pech hebben. Eerst was er de hele heisa rond haar ex-man Jeroen Rietbergen en vorig jaar moest ze afscheid nemen van Daniëlle van’t Schip en Tonny Alberti.

Die twee mensen lagen haar nauw aan het hart en zullen de presentatrice er niet vrolijker op hebben gemaakt.

En ondanks dat Linda de Mol veel miserie heeft gekend met haar ex-man Jeroen Rietbergen, is hij nog altijd degene die haar het beste laat voelen. Ze heeft hem ook een nieuwe kans gegeven, nadat ze hun relatie heeft beëindigd.

Linda blijft hopen dat Jeroen wordt vrijgesproken tijdens de komende rechtszaak. Maar daarop is het nog even wachten.

Ondertussen begeven de twee zich nog niet vaak samen in het openbaar en als ze al samen naar buiten komen, is dat nog een beetje onwennig voor Jeroen, schrijft Story.

Ook Linda moet nog even zoeken hoe het nu verder moet en wat ze nu moet doen met Jeroen. Ze wil hem niet laten vallen, maar ze houdt ook rekening met zijn slachtoffers. Wat zij hebben meegemaakt zullen ze immers niet snel vergeten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.