Beetje bij beetje 

Hoe het echt gaat met Linda de Mol daar hebben we allemaal een beetje het raden naar. We lezen en horen verschillende dingen, maar hoe de vork precies aan de steel zit, lijkt niemand te weten.

De hele situatie met haar (ex)-partner Jeroen Rietbergen heeft natuurlijk veel indruk nagelaten op Linda en heeft ook haar leven dusdanig op zijn kop gezet.

Ondertussen is al bekend dat Jeroen wordt vervolgd voor zijn daden bij ‘The Voice Of Holland’ en daarmee komt nog niet meteen een einde aan de lijdensweg van Linda.

Terwijl iedereen dacht dat het beter ging met Linda liet zijzelf duidelijk verstaan van niet door in januari en februari zelf niet op de cover te staan van haar tijdschrift ‘LINDA’, iets wat ze altijd wel deed. In maart verscheen ze dan wel zelf weer op de cover.

Linda had duidelijk nood aan een pauze en die heeft haar overduidelijk goed gedaan. Ze is weer helemaal klaar om haar populaire programma ‘Miljoenenjacht’ te gaan presenteren.

De Mol lijkt langzaam maar zeker weer uit haar schulp te kruipen en zich weer meer naar de voorgrond te begeven. Ze houdt zichzelf niet langer schuil achter haar vele verdriet, schrijft Party.

De presentatrice probeert weer iets te maken van haar leven en doet dat ook meteen op de juiste manier. Ze komt terug buiten, gaat lunchen met vriendinnen en doet een heleboel andere leuke dingen.

Maar wie goed kijkt ziet dat Linda nog steeds veel pijn voelt door de hele situatie en dat het nog wel wat tijd nodig heeft om alle wonden te helen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.