Nu Jan Smit niet langer voorzitter is bij FC Volendam valt er opnieuw een deeltje van zijn inkomen weg. Het is alleen nog maar de vraag of Jan daar onder zal lijden of niet.

De club heeft voorbije jaren verlies geleden en dat is geen al te best nieuws voor Jan die garant staat voor een bedrag van zo’n 1,2 miljoen euro, weet Party.

Toch ziet het er niet naar uit dat Jan daar erg veel last van zal ondervinden. Hij zou een vermogen hebben van zo’n 12 miljoen euro. Maar klopt dat wel?

Party zocht het uit en kan bevestigen dat 12 miljoen euro niet helemaal klopt. 2 van zijn eigen ondernemingen hebben een eigen vermogen van elk meer dan 3 miljoen euro.

Wat toch betekent dat 1,2 miljoen euro een best groot bedrag is voor de zanger. Maar tot een financieel drama zal het niet meteen leiden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.