Lee Towers: “Wat wil ik nog meer?”

ByLisa Paulussen

10 juli 2024
Foto: Peter De Smedt

Het is ongelooflijk hoe lang Lee Towers al meedraait in de showbizz. Hij staat ook nog altijd met veel plezier op het podium al gaat dat soms wat moeizamer dan vroeger. Het is ook nog maar de vraag waar hij zichzelf ziet tot vijf of tien jaar.

“Ik ben zo’n ongelooflijk bevoorrecht mens, wat wil ik nog meer? Het allerbelangrijkste is: ik hoop dat ik nog gezond mag blijven. Ik loop lastig met een kruk vanwege mijn heup, maar ik treed nog hartstikke vaak op, daar haal ik mijn adrenaline uit”, begint de zanger in Weekend.

Veel artiesten stoppen ermee om drie optredens op een avond te doen, maar bij Lee gebeurt het nog wel eens dat hij er toch nog 3 op één avond doet.

“Gezond blijven hoop ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor Laura. We hebben het heel fijn samen. We laten ons niet meer opjagen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.