Het is feest bij Lee Towers en zijn grote liefde Laura. Althans, in oktober toch. Want dan is het koppel 50 jaar getrouwd. En zoiets kan niet onopgemerkt voorbij gaan.

Lee en Laura leerden elkaar twee jaar voor het ja-woord kennen. Hij trad er op met zijn orkest en Laura was die avond één van de gasten. Ze stonden samen aan de bar achteraf toen ze aan de praat raakten.

Bij Lee was het liefde op het eerste gezicht. En Ook bij Laura sloeg de vonk over. “Ik vond dat bijzonder en ik lag daar ’s nachts vaak wakker van”, moet Lee toegeven in Party.

“Wij waren voor elkaar bestemd. Zij is mijn lot uit de loterij. En dat is ze nog steeds. Dat ons huwelijk nu nog altijd stand houdt, heeft met ongelooflijk veel respect voor elkaar te maken. Dat je weet wat iemand leuk vindt en niet leuk vindt”, verklapt Towers hun geheim in Party.

Dat hij zo populair is als zanger, dat maakt het voor Laura niet makkelijker. Zij moet Lee delen met de buitenwereld en heel wat vrouwelijke fans. “Het is een moeilijk vak, maar ik ben altijd voorwaardelijk trouw gebleven aan Laura. Door alle jaren heen. En dat is alleen maar uit respect.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.