Lee Towers: “Ik heb er de stekker uitgetrokken”

Foto: Showbizzsite.nl

Het ging de voorbije maanden niet altijd even goed met Lee Towers. Hij was op de sukkel met zijn gezondheid. De problemen begonnen vooral na zijn verhuis van Scheveningen naar Rotterdam.

De zanger raakte uitgeput en bovendien struikelde hij ook nog eens over de vloerbekleding in zijn huis waardoor hij zijn linkerheup brak. Het gevolg? Een nieuwe heup voor de zanger en een lange revalidatie.

Het gaat ondertussen alweer een pak beter met de zanger en hij kijkt alweer uit naar het optreden in Rotterdam Ahoy dat hij zal geven tijdens de twee grote concerten van Frans Bauer in oktober. Hij is blij dat Frans zijn concerten daar terug oppakt.

“Ik heb daar zelf 51 keer gestaan en dat kan je geen mislukking noemen. Wat je wel een mislukking kan noemen is mijn horecabedrijf uit 1985: Het Lee Towers Palace. Daar kon je wel zeggen dat ‘Schoenmaker blijf bij je leest’ van toepassing was”, lacht Towers in Weekend.

Hij heeft het zo’n 2,5 jaar gedaan, maar bleef achter met een financiële kater. “Ik heb er de stekker uitgetrokken en ben weer gaan doen waar ik goed in was. Gelukkig ben ik nooit failliet gegaan, er was niemand die nog een gulden van me kreeg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.