Lee Towers: “Ik blijf niet bij de pakken zitten”

ByLisa Paulussen

17 juni 2024
Foto: Showbizzsite.nl

Als Lee Towers op het podium verschijnt, dan barst het feest helemaal los. De zanger smijt zich helemaal en doet er alles aan om het publiek een avond te bezorgen die ze niet snel meer zullen vergeten.

De zanger is nog steeds goed bij stem en hij probeert ook fysiek in orde te blijven. Hij heeft getroffen met een sterk lijf als dat van hem. Al kan het ook eens tegenzitten natuurlijk.

“Toen ik mijn heup brak en later ook mijn hand, dan besef je dat dat soort dingen natuurlijk niet bijdragen aan je lichamelijke kracht. En dan kom je ook een tijdje niet aan de sportschool toe. Een tijdlang heeft de focus gelegen op mijn heup en benen. De rest van mijn lijf heb ik in die tijd wat minder getraind”, zegt hij in Party.

Sinds een goed half jaar heeft hij daar verandering in gebracht en is hij ook weer volop de rest van zijn lijf aan het trainen.

“Mijn lijf, schouders, armen, buik. Vooral in het middenrif zit natuurlijk mijn techniek om te kunnen zingen. Ik ben erg gemotiveerd, ik wil heel graag. Ik ben niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.