Lee Towers: “Blijf met je tengels van anderen”

ByLisa Paulussen

19 februari 2022
Foto: Peter De Smedt / Showbizzsite.nl

Het schandaal dat heerst rond ‘The Voice Of Holland’ lijkt overal op te duiken. Iedereen heeft een mening over wat er gebeurd is en iedereen heeft zo zijn eigen idee over hoe het nu verder moet. Ook zanger Lee Towers is enorm geschrokken over wat er de laatste tijd allemaal is ontdekt/.

“Het is diep en diep triest wat daar is gebeurd”, begint hij in Story. “Ze hadden zich moeten gedragen. En je ziet dat het maatschappelijk wijdverbreid is. Het blijkt overal voor te komen. Men durft zich nu uit te spreken.”

De zanger zit al heel wat jaren zelf in de showbizz-wereld en nog nooit eerder maakte hij hetzelfde mee. “Ik heb daar altijd anders in gestaan. Als iedereen vond dat hij of zij vreemd mocht gaan, dan ging ik naar huis. Naar Laura”, zegt hij.

Toch vergelijkt Lee vreemdgaan ook niet volledig met wat er nu allemaal gebeurd is. “Het is zoals Waylon zei: ‘Voor iedere kandidaat die het zo ver mogelijk wil schoppen, heeft een medewerker bij ‘The Voice’ een vorm van macht. Het is onbetamelijk wat ze gedaan hebben.”

Lee toont geen medelijden voor de daders. En al zeker niet voor zij die hebben toegegeven dat ze het gedaan hebben. Hij leeft erg mee met de slachtoffers en hoopt voor hen dat de daders er een gepaste straf voor krijgen. “Je moet met je tengels van anderen afblijven”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.