Klaasje solliciteert voor The Masked Singer

Foto: VTM

Als Schorpioen haalde ze de finale van ‘The Masked Singer’ net niet. Maar toch zette ze een straffe prestatie neer door week na week het beste van zichzelf te geven. Klaasje heeft zich haar deelname nog geen dag beklaagd en als het van haar afhangt, smaakt dat zelfs naar meer.

“Het avontuur is alleszins voor herhaling vatbaar. Als ze me voor de Nederlandse versie willen, dan hap ik zeker toe. Ik zou iedereen die gevraagd wordt om mee te doen, aanraden om het te doen. Het is zo’n leuke productie, je wordt helemaal opgenomen in die warme VTM-familie”, glimlacht Klaasje in Het Laatste Nieuws.

Zelfs na de wedstrijd blijven alle kandidaten contact houden met elkaar en hebben ze een WhatsApp-groepje opgericht met z’n allen. “Gelukkig kan het vanaf volgende week iets minder stiekem. Het voelde ook allemaal aan als thuiskomen. Ik heb hier toch zes jaar gewerkt en bijna 5 jaar gewoond. Ik voel me helemaal thuis tussen de Vlamingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.