Er lijkt een kleine storm ontstaan te zijn rond de Nederlandse zanger Marco Borsato. Een vrouw kwam met een verhaal naar buiten dat ze was misbruikt door de zanger en stapte ermee naar de politie. Dat maakt meteen de tongen los en het einde is nog lang niet in zicht. Het slachtoffer zou geen schadevergoeding eisen, maar wel erkenning. Zo kan ze na die erkenning het vreselijke hoofdstuk uit haar leven afsluiten.

Marco’s vrouw Leontine, en zijn kinderen Jada, Luca en Senna hebben het moeilijk met de beschuldigingen aan het adres van hun vader. Dagelijks krijgen ze een een stortvloed aan reacties te lezen, die niet mals zijn voor hun vader. Hoe deze zaak verder zal aflopen, valt dus nog af te wachten. Vast staat wel, dat deze zaak voorrang zal krijgen op andere zedenzaken omwille van de grote maatschappelijke impact. Het Laatste Nieuws kan niet inschatten hoe lang het nog zal duren. Maar ze spreken van maanden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.