Kees Stevens: “Ik ga niet zitten huilen”

Foto: Peter De Smedt / Showbizzsite.nl

Heel wat mensen zijn fan van ‘De Bevers’. De realityreeks kan op heel wat geïnteresseerden rekenen en John de Bever en Kees Stevens zijn blij met het succes van het programma.

En daarin wordt heel wat afgelachen. Zo noemt John Kees vaak Sylvie en doet hij vaak alsof Kees altijd zijn pinpas wil hebben. Dat is natuurlijk maar om te lachen en dat vindt Kees prima.

“Ik geef daar niks om. Wat dat betreft zijn wij helemaal niet flauw. In de huidige maatschappij mag je helemaal niks meer zeggen, maar John en ik zeggen alles tegen elkaar. En ook tegen dierbaren, zoals onze twee lesbische vriendinnen. John en ik noemen die de bouwvakkers”, lacht Kees in Party.

Kees is blij met het leven dat hij nu heeft en je kan hem niet gelukkiger maken dan met een uitnodiging voor de rode loper.

“Ik vind dat hartstikke leuk en dat komt ook omdat ik besef dat het nu voor ons is weggelegd. Als het over twee jaar niet meer zo is, zit ik niet te huilen hoor. Maar ik wil nu alles aanpakken wat er op ons pad komt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.