Er is al veel over geschreven en gedrukt, maar het lijkt nu stilletjes aan wel officieel te worden: Katja Schuurman heeft een nieuwe partner. De man heeft Niek Schrijvershof  en is 30 jaar oud. Dat zorgt voor een leeftijdsverschil van zo’n 17 jaar.

Katja was een aantal jaren heel gelukkig samen met Freek van Noortwijk en samen hebben ze één dochter. In november 2021 ging het koppel uit elkaar en hadden ze even geen contact meer met elkaar, zodat ze elk de breuk goed zouden kunnen verwerken.

Freek ging al snel weer aan het daten, in tegenstelling tot Katja. “Ik vond daar van alles van, maar inmiddels wil ik vooral dat hij blij is. Ik had het fijner gevonden als we de kluwen eerst samen rustig hadden kunnen ontwaren en we pas daarna verder waren gegaan met onze eigen levens. Nu was het vooral erg verwarrend”, vertelde ze in Veronica Superguide en Party.

Maar Katja heeft het zichzelf niet zo gemakkelijk gemaakt door voor een man te kiezen die op Ibiza woont. Dat wil zeggen dat er veel zal gependeld worden en dat is niet zo eenvoudig voor Katja. Zij moet immers rekening houden met haar 2 dochters Coco en Sammie.

Maar daar lijkt Katja nog niet te veel van wakker te liggen. Zij geniet nu vooral van de prille liefde en de vlinders in haar buik. Ze kijkt enorm uit naar de zomer en zal van elke dag met volle teugen genieten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.