Presentatrice Wendy Van Dijk mocht de afgelopen jaren vele succesvolle programma’s op haar naam schrijven. Maar die tijd lijkt voorbij te zijn. Nederland lust de programma’s van Wendy niet meer en haar succes lijkt voorbij te zijn. Want ook haar eigen magazine ‘Wendy’ , moest al worden stopgezet.

Maar opgeven, dat doet Wendy nog niet. Ze brengt van haar magazine per jaar nog 4 specials uit en hoopt ook dat haar programma ‘Wie Het Laatst Lacht’, haar carrière kan redden. Nu de coronamaatregelen lijken te verdwijnen, krijgt dit programma weer heel wat nieuwe mogelijkheden.

Doordat Wendy haar carrière op een laag pitje staat, zorgt dat ongetwijfeld ook voor heel wat spanningen binnen haar gezin. En Wendy ontkent het ook niet dat het even allemaal niet meer zo goed gaat.

Zo gaf ze toe bij Matthijs van Nieuwkerk dat ze het niet helemaal begrijpt. “Ik weet niet waardoor het komt, of waar het aan ligt”, klonk het toen en staat ook in Party te lezen. Maar Wendy blijft vechten.

“Ik ben niet iemand die wegloopt voor emoties. Ik had liever gehad dat sommige dingen me bespaard waren gebleven, maar dit soort ervaringen maken je ook sterker. Op het moment dat ik heel diep zit, ga ik altijd weer het gevecht aan” schrijft ze zelf op haar eigen website.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.