Tijdens K2 Zoekt K3 werd er maar al te vaak benadrukt hoe zwaar het leven bij K3 is. Soms leek het erop alsof de K3’tjes moderne slaven zijn, schrijft Story. Hoe blikt Julia terug op haar eerste weken bij K3? Is het nu écht zo zwaar?

“ik was er mentaal op voorbereid dat het nog zwaarder zou zijn”, verrast Julia Boschman in Story. “Ja, het is hard werken en de nachtjes zijn kort, maar zodra wij samen op een podium of in een studio staan, ben ik dat alweer vergeten.”

Hanne wil ook benadrukken dat er tegenover alle opofferingen ook heel wat moois staat: “Maar daartegenover staat dat wij zoveel leuke en afwisselende dingen kunnen doen”, vertelt Hanne in het weekblad. “Dan denk je bij jezelf: wat een leuk leven leiden wij toch!”

“Natuurlijk is het soms ook zwaar”, verduidelijkt Hanne in Story. “Als de agenda zo vol zit dat je het gevoel hebt dat je op een rijdende trein zit die niet meer stopt. Soms voel je dat je lichamelijk een beetje opbrandt, maar dan zijn er weer rustmomenten en knallen we er weer tegenaan.”

“De mensen mogen ook wel weten dat we daar ook veel voor opgeven en veel van onszelf in steken. Het is echt een passie, niet zomaar een job”, onthult Hanne van K3 in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS