Hanne is terug

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zijn alweer volop aan het repeteren voor hun nieuwe show die heel binnenkort van start gaat. Voor Hanne is dat de eerste show sinds de geboorte van haar zoontje Julien.

“Ik was bang toen de repetities voor de nieuwe show begonnen. Ik had twee maanden niets gedaan en vroeg me af hoe mijn conditie ging zijn. Maar het gaat goed. Ze zeggen hier ook vaak: ‘Doe maar rustig, Hanne, ga maar even zitten”, lacht Hanne in Dag Allemaal.

Ook Julia en Marthe zijn erg blij dat Hanne terug is en dat het weer net zoals vroeger is. Vooral Marthe vond het erg vreemd of Hanne een tijdje te moeten missen.

“We hebben het wel kunnen opvangen – onder meer door Diede in te schakelen – maar zonder Hanne was het niet hetzelfde”, zegt Marthe.

En hoewel Julia iets minder lang al heeft samengewerkt met Hanne, vond ook zij het best wel wennen om niet met z’n drie op het podium te staan. “Ik vond die paar optredens die we met z’n tweeën deden in Plopsaland zo raar. Het voelde bijna verkeerd. In mijn ogen was ik nog altijd ‘de nieuwe’, een K3’tje in opleiding, en ineens moest ik vol aan de bak met een van m’n steunpilaren weg. Nu Hanne terug is, voelt het eens zo compleet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.