Kerst is de meest gezellige periode van het jaar. Je vertelt je geliefden hoe graag je hen ziet en viert het gezellig samen met de hele familie.

Ook bij Julia Boschman thuis wordt kerst altijd heel traditioneel gevierd. En daar horen cadeautjes onder de kerstboom bij.

“Iedereen koopt ook iets voor elkaar. De hele avond zitten wij dan kneuterig bij de open haard theetjes te drinken en soms kijken we met z’n allen een kerstfilm”, zegt Julia in Party.

Bij kerst hoort natuurlijk ook lekker eten, maar daar zorgt Julia niet voor. Dat is volledig de verantwoordelijkheid van haar mama.

“Een keukenprinses ben ik absoluut niet. Ik denk dat ik het wel zou kunnen, maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik nog steeds thuis woon, dus dat is dan een beetje Hotel Mama, he”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.