Lang geleden dat we nog iets hoorden over Josje Huisman. De gewezen K3-zangeres lijkt haar solocarrière on hold te hebben gezet en zich volledig op haar eigen modelabel te hebben gestort. En dat lijk heel wat tijd in beslag te nemen. Zo blijkt uit een recente post op haar sociale media.

“Achter de schermen ben ik nog steeds druk bezig met mijn label opzetten. Ik wil natuurlijk dat het helemaal top is, en kies alleen de dingen waar ik zelf 100% tevreden over ben. Het is dus niet van de een op de andere dag klaar. Een hoed is sowieso een specifiek product en er zijn zoveel verschillende opties en kwaliteiten. Binnenkort ga ik aan de slag met het logo en alles wat daar bij komt kijken. Zo krijgt het steeds meer vorm”, schrijft ze.

Wij zijn in ieder geval benieuwd!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.