Johnny de Mol wikt en weegt de woorden over Jeroen Rietbergen niet. De orkestleider van ‘The Voice Of Holland’ besloot afgelopen weekend op te stappen na een bekentenis.


Johnny de Mol had maandagavond aandacht voor het schandaal in zijn eigen talkshow op NPO1. Johnny begon er de uitzending, hij kan haast niet anders als presentator en familielid van Linda de Mol.
“Ik moet en ik wil natuurlijk beginnen met de berichtgeving omtrent The Voice. De driedubbele blik waarmee ik naar de situatie kijk, als mens, als programmamaker én als familielid, die maakt dat ik op dit moment vanalles zou willen doen. Maar daar is het nog te vroeg voor, want nog niet alle feiten zijn duidelijk en ik ben op dit moment en misschien ook helemaal niet, objectief genoeg. Ik ben overspoeld door tegenstrijdige gevoelens die ik tegelijkertijd ervaar. Maar allereerst is het natuurlijk verschrikkelijk voor de mensen die met deze misdragingen in aanraking zijn gekomen. Dat zij in deze positie zitten, dat had nooit mogen gebeuren en tegelijkertijd is het ook verschrikkelijk voor de mensen in de omgeving van de andere kant. Die pijn en dat verdriet en die schaamte zijn voor mij heel voelbaar”, reageert Johnny de Mol.

De presentator noemt Jeroen een ‘ongelooflijk klo*tzak’. “Tegelijk moet ik wel zeggen dat we natuurlijk wel van hem houden. Ik heb hem een appje gestuurd, hij schaamt zich kapot. Linda heeft ook een jonge dochter die hem als bonusvader ziet en ook in dit vak zit. Ik heb gezegd dat alle mensen die dicht bij hem staan hier snel bovenop komen”, besluit Johnny de Mol. Donderdag komt de uitzending van BOOS over het grensoverschrijdend gedrag bij The Voice Of Holland online. Wie weet wat komt er dan nog allemaal boven water.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl