Soms gebeurt er al eens iets in je leven dat een stevige invloed op je heeft. Zoals bij Johnny de Mol de beschuldigingen van mishandeling een invloed hebben nagelaten. Het heeft hem als mens veranderd.

“Ik merkte dat ik er niet voor anderen kon zijn op de manier die ik gewend was. Het omkijken naar de kwetsbare medemens had ik altijd hoog in het vaandel staan, maar dat lukte een tijd niet meer”, vertelt hij in Libelle en kunnen we ook lezen in Party.

Johnny had er geen energie meer voor. Het lukte hem niet meer om eens iemand te bellen of langs te gaan. Even snel iets regelen, ook dat deed hij niet meer.

“Ik nam de telefoon gewoon niet op. Vooral daaraan merkte ik dat die periode iets met me heeft gedaan. Zo zit ik namelijk niet in elkaar en zo wil ik ook niet zijn. Maar de energie die ik had, moest ik toen aan mezelf en aan thuis geven. En daarna was het op.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.