Jeroen Van Rietbergen, Marco Borsato, Ali B en nu dus ook acteur Johnny de Mol. Het Nederlandse medialandschap davert op haar grondvesten door de talrijke aantijgingen van seksueel misbruik. Schuldig of niet ? De aanklachten hebben verstrekkende gevolgen.

Zo stopte ook acteur Johnny de Mol per direct met de presentatie van zijn programma ‘HLF8’. Collega en sidekick Catherine Keyl probeerde hem nog op andere gedachten te brengen, maar de acteur hield het niet meer. “Ik kan er niet meer tegen, ik word er gek van”, klonk het uit de mond van Johnny. Dat meldt het magazine Weekend.

De acteur kreeg dan ook een hele boterham te verwerken. Enerzijds is er de lopende rechtszaak wegens mishandeling van zijn ex Shima Kaes. Daarnaast is er de anonieme aangifte voor seksueel misbruik.

Vooral die laatste hakte er bij de Mol stevig in. Gelukkig kan de acteur rekenen op de steun van zijn collega Catherine Keyl.

“We moeten wel een beetje mens blijven en ervan uitgaan dat Johnny niks verkeerd gedaan heeft. Ik vind dat veel te veel mensen over alles oordelen en meningen hebben”, besluit Keyl in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Arne Six