Binnenkort mogen we Linda de Mol terug op onze televisie verwachten. Na even een time-out te hebben genomen na alles wat er met Jeroen Rietbergen is gebeurd, klimt ze stilletjes aan terug recht en is ze klaar om er weer volledig tegenaan te gaan.

Maar er is meer. Er wordt immers gefluisterd dat Linda haar relatie met Jeroen Rietbergen nieuw leven zou willen inblazen. En dat na alles waar die man zich schuldig aan zou gemaakt hebben, zegt Party.

Linda had alle contact met Jeroen gebroken, maar hij lijkt nu terug in haar leven te zijn. Zo werd hij meermaals gespot bij haar landhuis in Oud Crailoo.

De buurtgenoten van Linda praten er volop over en getuigen ook in Story. “Het is bizar, maar waar. Iedereen in Het Gooi is verbijsterd. Want hoewel Linda en Jeroen nog niet samen zijn, willen ze allebei verder met elkaar. Niemand kan er met zijn pet bij en eigenlijk hoopt iedereen dat Linda zich alsnog bedenkt.”

Jeroen vergeven, zover is Linda nog niet. Maar ze vindt het in ieder geval erg positief dat hij zich heeft laten behandelen. En ook Johnny de Mol lijkt Jeroen stilaan te vergeven. “Hij is een enorme lul, en hij schaamt zich kapot. Maar we houden ook van hem.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.