Heel wat mooi en bekend volk viel er te spotten op de rode loper tijdens de première van ‘André Hazes: Crossroads’, de Videolanddocumentaire.

Ook John de Bever was erg nieuwsgierig en ging naar de première. Het leven dat André nu kent is voor John volledig onbekend, want zo ver als bij André kwam het voor hem nooit.

“Ik sta er letterlijk nuchter in. Ik zing ergens een half uur en dan ga ik door naar het volgende optreden. Er zijn mensen die het heel leuk vinden, maar er zitten er ook altijd een paar tussen die het niks vinden en dat is prima”, zegt John in Party.

John zou in de toekomst betere begeleiding voorzien voor André omdat de zanger dat wel kan gebruiken. Alleen zo kan hij het werk als artiest weer leuk vinden en terug plezier hebben in zijn job.

“In de documentaire zag ik alleen maar mensen die met hem meededen. Er was niemand die hem waarschuwde en eens bij zijn oren pakte en zei: ‘Luister Dreetje, zo gaat het  gebeuren. Hij is nu een jaar clean van drank en drugs, ik hoop dat hij geen terugval krijgt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.