Jim Bakkum en Bettina Holwerda: “Een vierde kindje is altijd welkom”

Foto: Brunopress.nl

Een goede relatie moet je koesteren. Of je nu 5,10 of 20 jaar samen bent, als je elkaar doodgraag ziet dan heb je daar alles voor over. Iets wat Jim Bakkum en Bettina Holwerda ook dag na dag beseffen. Zij zijn al meer dan tien jaar samen en zijn van plan om samen oud te worden.

Met drie kinderen in huis, moet dat ook wel een beetje. Zo houdt Jim de regelmaat in het gezin, terwijl Bettina het allemaal wat losser ziet.

“Ik ben makkelijk, niet streng. Ik voel mijn kinderen heel goed aan, wat ik ook heb met Jim. Ik zeg het wel als het niet oké is als een kind raar reageert, maar ik kijk wel altijd waar zo’n reactie vandaan komt”, legt Holwerda uit in Weekend.

Maar met drie kinderen in huis is het ook niet allemaal even simpel. Lux is negen en moet binnenkort een middelbare school uitzoeken en Molly die gaat in maart al naar de kleuterschool. Maar het blijft toch bij drie kinderen.

“Een vierde is altijd welkom, maar het zit echt niet in de planning. Het moet ook gewoon een keer klaar zijn. Er gebeurt qua werk ontzettend veel leuks op dit moment. En we zijn gezegend met wat we hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.