De juicechannels zijn een grote schrik voor heel wat bekende Nederlanders. Je ontsnapt er als artiest niet aan en als je pech hebt word je regelmatig door het slijk gehaald. Wie er toch aan lijkt te ontsnappen is Jeroen van der Boom.

“Niemand heeft een onbeschreven blad, niemand is van onbesproken gedrag, ik dus ook niet. Er zijn genoeg dingen op- en aan te merken aan mij. Maar ik denk wel dat ik vanuit een goede basis een aantal correcte normen en waarden heb meegekregen”, vertelt hij in Party.

Dat Jeroen niet meteen verschijnt op de juicechannels is misschien ook voor een stuk te wijten aan het feit dat hij nooit contact zoekt met fans of muziekliefhebbers. Alleen voor het goede doel maakt hij een uitzondering.

“Het is niet echt als zelfbescherming, maar wel omdat er een aantal nepprofielen zijn van mij. Sommigen zelfs met drieduizend volgers. Via de profielen wordt er geld gevraagd aan fans of er wordt iets gezegd in de trant van ‘Ik ben Jeroen en ik mis je’. Dat ben ik niet. Die mensen worden voorgelogen en daar baal ik wel van.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.