Er zijn maar weinig families die zo hard aan elkaar hangen als de familie Pfaff. Het is dan ook niet te verwonderen dat Jean-Marie begin december zijn 70ste verjaardag mocht vieren in het bijzijn van al zijn kinderen, kleinkinderen en schoonzonen.

Dat iedereen Jean-Marie ook een warm hart toedraagt, dat was te merken aan de mooie boodschappen die op Instagram verschenen. Zo postte Shania Gooris een lief bericht voor haar opa, schrijft Party.

“Happy Birthday! Je bent de liefde van mijn leven!”, schrijft ze bij een prachtige foto en waarbij duidelijk te zien is hoe sterk de band tussen hen beide is.

Ook Carmen was erbij op de 70ste verjaardag van haar man. Ondanks dat ze een rampjaar achter de rug heeft, gaat het weer beter met haar.

“Maar ze wordt nooit meer de oude. Hierdoor sta ik ook meer stil bij de eindigheid van het leven. Normaal ben ik iemand die niet veel met de dood bezig is. Ik leef in het nu! Maar zonder Carmen? Dat kan ik mij niet voorstellen. Ik denk niet dat ik het dan nog lang trek.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.